13-07-10

piste Ingelmunste

De laatste wedstrijd voor het verlof.

De proeven waren 100 meter - 1 mijl - kogelstoten

starten met de spurt :

Oeps wat was ik nog tamelijk weg, maar niet voor lang, viel kompleet stil, wat kan dan die 100 meters lang zijn. Gelukkig toch 1 iemand achter mij gehouden

Kogelstoten :

Wat ik niet graag doe, is toch juist kogel zeker, met mijn weinig armsperen, kan ik maar met moeite die kogel opnemen. Heef mij maar een andere kampnummer. Toch kwam ik niet als allerlaatste, maar veel achter mij kwamen er wel niet meer.

mijl :

Alles maar op de mijl plaatsen, de twee andere proeven waren zwak. De eerste ronde terug mooi in de tweede groep, terug het zelfde systeem proberen te doen zoals in Waregem. Stilletjes aan het tempo trekken. Het lukte maar moeilijk toch moeilijker dan de week voordien. Er blijf maar 1 iemand aan mijn voeten plakken, maar laat ze maar plakken, daarvoor zijn we van de zelfde ploeg en we lopen toch in een andere reeks. Met een mooie 7 de plaats was ik dik tevreden. In mijn cat. kwam ik wel als 2 de over de aankomst en mijn loop gezelschap heb ik toch naar een mooie overwinning geleid in haar cat. Toch nog iets goed gedaan die dag.

enkele foto's

lange afstand.JPGspurt ingelmunste nr.1.JPGlange afstand nr.2.JPGlange afstand nr.3.JPGkogelstoten nr.2.JPG

20:45 Gepost door acke anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

piste waregem

Eindelijk nog eens tijd gehad.

Piste wedstrijd waregem ( 3/7/2010 )

Terug een wedstrijd met 3 proeven, zoals alle pistewedstrijden. Programma zag er als volg uit. Spurt 200 m - afstand 3000 meter - kampnummer verspringen.

Starten met de spurt.

Een 200 meter dat ligt mij iets beter dan de 100 meters, want ik ben namelijk geen spurtster, er zitten rapper in de groep. Toch was ik goed vertrokken, de kat uit de boom kijken. Mij laten in het begin mee trekken en dan proberen er van weg te lopen. Is mij gelukt met een mooie overwinning.

Lange afstand.

We moesten starten met het jong geweld, laat die maar gaan ga mij in de 2 de groep wegstoppen. Na een eerste aanloop van een ronde naam ik het kopwerk over. Liep gewoon mijn tempo en liep alleen weg van de groep, dat had ik niet verwacht, maar ja 1 maal weg moet je doorgaan, al heel mijn leven dat gehoord. Kwam mooi als 4 de over de meet en 1 ste van mijn cat.

verspringen

Passje nemen en inspringen. Wat was dat hard aankomen in die zandbak, lag er keihard bij. Lukte aardig maar durfde toch niet volledig door springen, was bang voor mijn voeten en knieen bij het landen, zo hard. Daar liep ik ook met de overwinning weg

enkele foto's

 

verspringen.JPGverspringen nr.1.JPG afstand 3000 m.JPG

20:29 Gepost door acke anja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |